“Dogkery’s objective is making home cooked treats accessible to all, even in their busy city schedule.”

ลูกของคุณเหมือนลูกของเรา นั้นคือสาเหตุที่เราจะตั้งใจผลิตแต่ขนมคุณภาพเยี่ยมออกมาสู่ตลาดให้น้องหมาน้องแมว สิ่งที่ทำให้ด็อกเกอร์รี่แตกต่างจากผลิตภัณฑ์อื่นๆ นั้นคือ:

ผลิตภัณฑ์ด็อกเกอร์รี่เป็นผลิตภัณฑ์ผลิตสดแบบโฮมเมดที่มีการบรรจุภัณฑ์แบบทันสมัย สะอาด และถูกหลักอนามัยโดยไม่ต้องใช้สารเคมี ใช้วัตถุดิบคุณภาพพรีเมี่ยม ไม่ใช้วัตถุดิบดัดแปลง ใช้วัตถุดิบธรรมชาติ 100%

เราไม่มีส่วนผสมหลักที่ต้องใช้ในผลิตภัณฑ์ทุกตัว ผลิตภัณฑ์ปลาจะใช้ปลาทั้งหมด (เนื้อและซุป) จะไม่มีส่วนผสมของไก่ทำให้สุนัขที่แพ้โปรตีนบางชนิดสามารถมีทางเลือกในการบริโภค ตั้งใจผลิตจากความรักที่เรามีให้สุนัขและแมว

Why choose Dogkery? See for yourself:

All of our products are fresh baked homemade quality with advance packaging technology that allow us be free from all chemical preservatives.

Use premium all natural quality raw material (no fillers!)
We don’t mix our protein. Pet that are allergic to certain kind of protein, for example chicken, can simply select the fish package without having to worry if we will use chicken stock in fish package.

Sincerely created with devoted love to dogs and cats

เหตุการณ์ทั้งหมดเริ่มขึ้นเมื่อไปซื้อสุนัขพันธุ์โกลเด้นชื่อโทฟูมาเลี้ยงขณะที่เรียนอยู่ที่อเมริกา

สัตวแพทย์ที่ดูแลเค้าแนะนำให้ทานอาหารที่ผลิตจากธรรมชาติล้วนที่ไม่ใช้เศษเนื้อเนื่องจากจะทำให้ร่างกายเค้าย่อยและดูดซึมอาหารได้ดีกว่าและง่ายต่อการฝึกให้เข้าห้องน้ำเป็นเวลา

ต่อมาไม่นานได้ทำอาหารให้เค้าทานเอง ที่อุดมไปด้วยผักสด เห็นการเปลี่ยนแปลงของร่างกายเค้าอย่างมาก ขนสวยขึ้นและกลิ่นตัวลดน้อยลงมากจนแทบไม่ได้กลิ่นเลย เมื่อเค้าอายุได้สามปี พาเค้ากลับมาประเทศไทย ในตอนนั้น (2548) เมืองไทยยังไม่มีอาหารหรือขนมที่ผลิตจากวัตถุดิบธรรมชาติล้วน เลยเห็นโอกาสของการเปิดตลาดด้านนี้และก็อยากแบ่งปันให้สุนัขตัวอื่นมีสุขภาพดีเหมือนเค้าด้วย เพราะสัตว์เลี้ยงไม่สามารถเข้าใจถึงสิ่งที่ดีหรือไม่ดีต่อสุขภาพเค้าได้ พวกเค้าจึงไว้ใจเราทั้งหมดที่จะให้เราเลือกสิ่งที่ดีที่สุดให้เค้า

เพราะฉะนั้นเป็นสิ่งที่สำคัญมากที่เจ้าของจะเข้าใจว่าสิ่งไหนเป็นสิ่งที่ดีสำหรับพวกเค้า หลักการของด็อกเกอร์รี่คือการนำธรรมชาติกลับมาเป็นส่วนหนึ่งของโภชนาการสุนัขและแมวด้วยความเข้าใจว่าเค้าจะมีสุขภาพที่แข็งแรงและจะมีความสุขมากขึ้น เราคัดสรรวัตถุดิบทุกตัวเองเพราะเราต้องมั่นใจว่าวัตถุดิบเหล่านี้ปลอดภัยและมีประโยชน์สำหรับพวกเค้า

เรามองผลระยะยาวที่พวกเค้ามีสุขภาพที่แข็งแรงและมีความสุข

It all started when I bought back my golden retriever, Tofu, from a local breeder in Seattle.

The vet recommended me to start him off with a holistic dog food. She suggested that it was healthier and better to digest thus easier to potty train and studies have shown that dogs that consume similar diet to those that they can find for themselves in the wild, have a longer life span. Later on, I started giving him home cooked food and treats and lots of fresh vegetables.

I see huge differences in his health. His coat is better and most importantly, he has no body odor like other dogs. When he was three, we moved back to Bangkok. During that time (2005) there were no all natural snacks in Thailand’s pet market. That was when we see our opportunity. Base on the fact that pet can’t talk, they give all their trust to their owner to decide what’s good for them; it is more crucial for you to be well aware of what to put into their mouth. Our goal is to introduce all natural ingredients back into dog’s diet; healthy is happy. That is why we hand-selected each and every ingredients to make sure that it is 100% safe and nutritious for your dog.

We aim for long term effect; for the rest of your dog’s long and happy life.